Ebru Şallı'nın yüzüne ne oldu? Son görüntüsü hayrete düşürdü

Ebru Şallı, Çağla Şıkel'in sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan "Çağla ile Yeni Bir Gün" programına konuk oldu. Program sonrası Çağla Şıkel ve Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ile çekilen bir hatıra fotoğrafını Instagram hesabından yayınlayan Ebru Şallı'nın yüzündeki büyük değişiklik dikkat çekti.

"Çağla ile Yeni Bir Gün" programının bugünkü yayınına konuk olan eski manken ve pilates eğitmeni Ebru Şallı (45), program sonrası Çağla Şıkel ve Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ile olan bir karesini 3,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ''Canım Çaglam ve Prf. Dr. Osman hocamız ile saglık bilgili , güzellik dolu bi yayın yaptık ❤️👏🏻👏🏻'' notuyla yayınladı.


FİLTRE Mİ, ESTETİK Mİ?

Ebru Şallı'nın paylaştığı fotoğraftaki görüntüsü ise şoke etti. Olduğundan daha farklı ve genç görünen Şallı'nın fotoğrafına filtre uyguladığını iddia edenler kadar yüzüne dolgu yaptırdığını söyleyenler de oldu.


Ünlü mankenin fotoğrafına takipçilerinden ''Yüzünüzdeki bu dolgular ne olacak'', ''Artık gerçek yüzünüzü unuttuk'', ''Her fotoğrafta farklı bir Ebru görüyoruz'', ''Bu kez estetik abartılı olmuş'', ''Hangi filtreyi kullanıyorsun'' şeklinde yorumlar yağdı.


SON HALİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Ebru Şallı'nın yüzüne yeni bir estetik mi yaptırdığı yoksa fotoğrafa yoğun filtre mi uyguladığı merak konusu oldu. Şallı'nın paylaştığı karedeki görüntüsü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Takipçileri ünlü mankeni tanımakta güçlük çekti.


İşte Ebru Şallı'nın gündem olan o karesi:

O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! 1 Mayıs borsada işlem yapılabilecek mi? 1 Mayıs'ta borsa açık mı? Şırnak'tan acı haber: 2 şehidimiz var!
Sonraki Haber