Ebru Polat dondurucu soğuğa kendi sıcağı ile direndi: “Hep bir ateş var! Göğüs dekolteli fotoğrafı, dudak ısırttı!”

Instagram hesabından yayınladığı iddiaları pozlar ile adından söz ettirmeye devam eden ünlü Şarkıcı Ebru Polat, son paylaşımları ile resmen yürekleri hoplattı. İşte Polat’ın nefes kesen pozları…

Uzun süredir sektörde yer alan ve seslendirdiği şarkılar sayesinde geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran ünlü Şarkıcı Ebru Polat, son dönemlerde yalnızca şarkıları ile değil, Instagram paylaşımları ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Cesur pozları ve pozlarına düştüğü notlar ile adından sık sık söz ettiren güzel şarkıcı Polat, bir kısım sosyal medya kullanıcısı tarafından da eleştirilere maruz kalıyor.

Yaz aylarında verdiği konserlerde giydiği sahne kıyafetleri ve gündelik hayatında tercih ettiği diğer kıyafetleri ile her defasında iddiasını ortaya koymayı başaran ünlü Şarkıcı Ebru Polat, son dönemlerde Instagram hesabı üzerinden yaptığı ve tartışmalara konu olan paylaşımlar ile de dikkat çekiyor. Son olarak satın aldığı sakıza ödediği fiyatı paylaşarak gündem olan ve fahiş fiyat ödemesi sebebi ile de sosyal medya kullanıcıları tarafından adeta topa tutulan Polat, eleştirilere aynı sertlik ile yanıt vererek tavrını ortaya koydu.

Her söylediği olay olan şarkıcılar arasında yer alan Ebru Polat, son olarak yine Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile dikkatleri üzerine çekti. Ankara’da bir mekanda sahne alan, sahne öncesinde ise Ankara’nın keskin soğuğu ile yüz yüze gelen Polat, yaptığı paylaşımlar ile “bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” dedirtti.

ÖNCE DONDU!

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da sahne alan ve hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü Şarkıcı Ebru Polat, Ankara’nın ayazı ile karşı karşıya kaldı. İncecik bir mont ile dışarı çıkan Polat, montunun fermuarını boğazına kadar çektiği görüntülerini, Instagram hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı.

SONRA KENDİ ATEŞİNDE YANDI!

Oldukça üşüdüğünü paylaştığı fotoğrafının üzerinden çok kısa bir zaman geçtikten sonra yeni bir paylaşım daha yapan Ebru Polat, bu sefer de fermuarı göbeğine kadar açtı. “Annem beni Rusya’da doğurmuş olabilir, hep bir ateş var” notunu düşen Ebru Polat, ortalığı kasıp kavurdu.

Avrasya Tüneli'ne zam geldi! Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tehditlerle camı yumrukladı... Oda ve borsa başkanlarına yeşil pasaport verilecek
Sonraki Haber