Ebru Gündeş ile Iraklı sevgilisi Rassan Khoshnaw gizlice evlendi mi?

Reza Zarrab ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandıran ve bu evliliğinden 10 yaşında Alara Zarrab adında bir kızı bulunan 48 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş'in kendisinden 19 yaş küçük olan Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw ile sessiz sedasız nikah masasına oturduğu iddia edildi. Gözler Ebru Gündeş'ten konu ile ilgili gelecek açıklamaya çevrildi.

2021 yılının Nisan ayında 11 yıllık eşi ve kızı Alara’nın babası Reza Zarrab’dan boşanan 48 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş'in adı kendisinden yaşça küçük olan Iraklı işadamı Rassan Khoshnaw ile aşk dedikodularına karışmıştı. Aşk yaşadıkları iddia edilen iki hakkında yeni bir bomba iddia daha ortaya atıldı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!