e-sınav Sonuçları ne zaman açıklanır? 2021 E Sınav Ehliyet Sınavı Nasıl Öğrenilir? Sorgulama ekranı

e-sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır sorusu, ehliyet sınavına girip sürücü belgesi almak isteyenlerin merak ettiği konulardan. e sınav sistemi ile birlikte sürücü adayları 2021 yılında girdikleri ehliyet sınavlarının sonuçlarını sorgulamak için internette araştırmalara başladı. Peki MEB e sınav ehliyet sınav sonuçları nasıl sorgulanır?

e-sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanır? Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği ehliyet sınavlarına giren sürücü adayları, e-sınav sonuçları ne zaman açıklanır merak ediyor. 2021 yılında ehliyet sınavına girip sürücü belgesi almaya hak kazananları, ehliyet sınav sonucu sorgulama ekranından sonuçları öğreniyor.

e-sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

e sınav sonuçlarını ehliyet sınavının hemen bitiminde salonda bulunan bilgisasyrlardan sonuçarını öğrenebiliyorsunuz. Yaş, deneyim ve eğitim şartlarını karşılamadığınız takdirde giriş yapamayacağınız ehliyet sınav sonuçlarını sorgulamak için alttaki linki kullanabilirsiniz.

E DEVLET MEB e SINAV SONUÇLARI

Ehliyet almak için ne gibi belgeler gerekiyor?-Nüfus cüzdanınızın fotokopisi-4 Adet Biyometrik Fotoğraf-Sürücü olur sağlık raporu-Sicil kaydı(e-devlet üzerinden alınabiliyor.)-Öğrenim belgesi(Diploma, Geçici belge, Tasdikname veya öğrenci belgesi)

6 ilde MAHZEN-35 Operasyonu! 6 ayrı organize suç örgütü çökertildi Meteorolojiden Ankara için kuvvetli yağış uyarısı! İstanbul için yağmur ve fırtına uyarısı!
Sonraki Haber