Duygu dolu paylaşım: Müzisyen Onur Şener'in kızıyla birlikte söylediği şarkı yürekleri dağladı 'Dün yine seni gördüm, gözlerim doldu'

Türkiye, Ankara’da yaşanan müzisyen Onur Şener cinayetini konuşuyor. Eğlence mekanına iki kadın arkadaşlarıyla gelen kamu kuruluşlarında çalışan İlker Karakaş, Ali Gündüz ve Semih Soyalp, Şener'i mekandan çıktıktan sonra darp edip kırdıkları şişelerle öldürdüğü öğrenildi. Yaşanan bu olaya yediden yetmişe herkes tepki gösterirken, Nebil Özgentürk'ün sosyal medya hesabından video paylaşımı ise yürekleri dağladı.

Ankara’da eğlence mekanında sahneye çıkan Onur Şener’in, istekte bulunan şarkının sözlerin bilmediği için üç kişi tarafından dövülerek öldürülmesi büyük ses getirdi.

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Çankaya ilçesinin Çayyolu semtindeki bir eğlence mekanına gelen grup, o sırada sahnede olan Müzisyen Onur Şener’den istek parça istedi. Şarkıyı bilmediğini belirten Şener ile tartışmaya başlayan grup, mekanının kapanmasının ardından işyerinden çıkan Onur Şener’e saldırdı. Hastaneye kaldırılan Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İki çocuk babası Şener'in katledilmesine sosyal medya hesaplarından tüm Türk halkı tepki gösterirken, yazar Nebil Özgentürk'ün paylaşımı ise hem gülümsetti hem de ahh dedirtti.

''MÜZİSYEN ONUR ŞENER'İN KIZIYLA HATIRASI''

Nebil Özgentürk yaptığı paylaşımda ''ÖLDÜRÜLEN SANATÇININ MUTLULUĞU.. Şu muhteşemliğe bakar mısınız? Çalışma Bakanlığı’nda bürokrat oldukları anlaşılan ve “istek şarkı söylemedi” diye öldürülen MÜZİSYEN ONUR ŞENER’in kızıyla hatırası..'' dedi.

İşte o paylaşım:

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı Vali Sezer'den Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi açıklaması Hudutsuz Sevda dizisinde ayrılık diziye damga vuracak...
Sonraki Haber