Düşman Başına (Mege Angne Mein) son bölüm, yeni bölüm izle KANAL 7! Düşman Başına izle 173. son bölüm! Düşman Başına 173 bölüm izle KANAL 7!

Ekranların sevilen Hint dizilerinden Düşman Başına 173. bölümüyle Kanal 7 ekranlarında yerini alıyor. Dizi başlamadan önce ise dizinin yakın takipçileri konuya ilişkin arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. İşte Düşman Başına (Mege Angne Mein) son bölüm, yeni bölüm izle KANAL 7! Düşman Başına izle 173. son bölüm! Düşman Başına 173 bölüm izle KANAL 7 linki ve detaylar…

Yayımlanan her bölümüyle merak uyandırmayı ve hayranlarını kendine daha da çok bağlamayı başaran Hint yapımı Düşman Başına dizisi yeni bölümüyle de ilgi gördü. Düşman Başına dizisinin yakın takipçileri arama motorlarında yeni bölüm izle, son bölüm izle gibi aramalar yapmaya başladı. Dram konulu dizide yaşanan son gelişmeler yeni bölüme olan ilgiyi de artırdı. İşte, Düşman Başına (Mege Angne Mein) son bölüm, yeni bölüm izle KANAL 7! Düşman Başına izle 173. son bölüm! Düşman Başına 173 bölüm izle KANAL 7 linki ve detaylar…

DÜŞMAN BAŞINA (MEGE ANGNE MEİN) SON BÖLÜM, YENİ BÖLÜM İZLE KANAL 7! DÜŞMAN BAŞINA İZLE 173. SON BÖLÜM! DÜŞMAN BAŞINA 173 BÖLÜM İZLE KANAL 7!

Düşman Başına son bölümünde yaşanan gelişmeler şöyle: Shanti, otoritesiyle Shrivastas ailesini bir arada tutmak için elinden geleni yapar. Çocuklarını ve onların ailelerini kontrol etmek için uğraşan Shanti, çocuklara özgürlük verilmesini doğru bulmaz. Geleneklerin esiri olan Shanti, oğlu ve geliniyle aynı evi paylaşır. Oğlu Raghav, onun parasını kaybetmemek için annesinin her dediğini yapar. Fakat torunu Shivam babaannesinin hayata bakış açısını onaylamaz ve özgürlüğünün peşinden koşar. Öte yandan Riya ise özgür bir ailede yetişmiş olan zeki, mutlu ve şefkatli bir genç kızdır. Shivam ile yolları kesişen Riya, Shrivastav ailesinin evine geldiğinde büyük bir şok yaşar. Babaanne Shanti’nin baskıcı tavırları Riya’nın özgür ruhunu dizginleyebilecek mi?

Düşman Başına (Mege Angne Mein) 173. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz Okan Buruk'un derbiye güvencesi hücum hattı Birce Akalay'ın Cannes Film Festivali'ndeki tarzı gündem oldu!
Sonraki Haber