Dursun Özbek Çağdaş Atan'ın oyun planını, sistemini allak bullak etti! Süper Lig'de 2023'ün takası

GS TRANSFER HABERLERİ... İç transferde Nelsson, Boey ve bazı yerli futbolcularla masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray'ın transferdeki sürpriz hamlesi Sarı Kırmızılı camiada dikkat çekti. Dursun Özbek-Erden Timur ikilisinin Göksel Gümüşdağ'la masaya oturduğu ortaya çıkarken, Başakşehir'in yeni teknik direktörü Çağdaş Atan'ın gelişmeleri anbean yakından takip ettiği bildirildi.

GALATASARAY SON DAKİKA HABERLERİ...

Süper Lig'de 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde de zorlu bir gruba düştü. Cimbom, UEFA listelerinin verileceği son günde Ndombele ve Davinson Sanchez transferlerini yaparak iki oyuncuyu da Şampiyonlar Ligi'ne yetiştirdi. Sarı-kırmızılı takımdan transfer haberleri gelmeye devam ediyor.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın... Sağanak yağış geliyor...