Dünyayı hayrete düşüren olay: Koronaya tapıyorlar!

Koronavirüsün yeni merkez üssü olarak anılan Hindistan'da duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı. Çok tanrılı dini inanca sahip ülke 'Korona Tanrıçası' isimli bir tanrıça ortaya çıkarıp tapınak yaptı. Hür gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği 'Korona tanrıçası'nın tüm dünyadaki ölümleri durduracağına inanılıyor.

Çin'in Wuhan kentinde başlayıp tüm dünyaya yayılan koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerin başında Hindistan geliyor. Sağlık sisteminin çökme noktasına geldiği ülkede virüsten ölenler sokaklarda toplu olarak yakılıyor.

Yaklaşık 2 yıldır hayatımızda olan koronavirüs (Kovid-19) dünyanın her yerine yayıldı. On milyonlarca insana bulaşan virüs dünya genelinde yaklaşık 4 milyon kişinin hayatına mal oldu.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü