Dünyanın en yakışıklı mahkumu Bodrum'da!

Dünyanın en yakışıklı mahkumu olarak ünlenen Jeremy Meeks, ünlü model sevgilisi Chloe Green ile Türkiye'ye geldi. Chloe Green’in babasının 150 milyon dolarlık ‘Lionheart’ adlı yatıyla Bodrum'a tatile çıktılar.

Amerikalı Jeremy Meeks 2014’de silahlı saldırı suçundan hüküm giymişti. 27 ay hapis cezası almıştı. Sabıka kaydı fotoğrafı sızınca yakışıklı mahkum bir anda genç kızların hayranlığını kazanmıştı. 2016’da özgürlüğüne kavuştuğunda artık şöhretti. Büyük markalar peşine düştü. 30 bin dolara mankenlik yapmaya başladı. Derken 6 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zenginleri arasında yer alan, Topshop’un sahibi Phillip Green’in kızı Chloe ile aşk yaşamaya başladı. Bu sırada eşi Melissa’dan boşandı.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları