Dünyanın en korkunç cinayetleri bu otelde işlendi!

Cecil Otel’in en meşhur misafirlerinden bir diğeri ise “Black Dahlia” olarak bilinen Elizabeth Short.

Short’un parçalanmış bedeni 15 Ocak 1947 sabahı saat on civarlarında kızıyla beraber gezintiye çıkmış olan bir kadın tarafından, Leimar Park’ta bulunmuştur. İlk başta Elizabeth’in cansız bedenini bir vitrin mankeni sanan kadın gerçeği fark edince hemen polis çağırmıştır. Yirmili yaşlarında olduğu tahmin edilen genç kadın korkunç bir cinayete kurban gitmişti.

Bedeni belinden ikiye ayrılmış ve bu parçalar birbirlerinden ayrı duracak şekilde yerleştirilmişti. Olay yerinde ve ceset üzerinde neredeyse hiç kan olmayışı cinayetin farklı bir yerde işlendiğini düşündürttü. Genç kadının bedeninde çok sayıda kesik, yanık ve darp izine rastlandı. Göğsü kesilmiş, burnu kırılmış ve vajinasına çim doldurulup zarar verilmişti. Ölümünden sonra cesedine pek çok işkence yapılmıştı. Yapılan otopside cesedin en az yetmiş iki saat önce öldüğü tespit edilmiş, el ve ayaklarında ip izlerine rastlanmıştı.

Şans Topu sonuçları 16 Haziran 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Bugün kimin maçı var? 17 Haziran 2024 maç programı! Bulaştığı kişiyi 48 saat içinde morga sokuyor Marmara Denizi'nde deprem oldu! İstanbul'da hissedildi Hava sıcaklığı 6 derece birden yükseliyor Antalya'da deprem oldu