Dünyada hızla yayılan zombi virüsü nedir, belirtileri nelerdir? Zombi virüsü nasıl bulaşır? Zombi virüsü tedavisi var mı? Türkiye'de görüldü mü?

Zombi virüsü nedir sorusu son günlerde sıkça soruluyor ve araştırılıyor. Zombi virüsü belirtileri ortaya çıkmaya başladı. Peki zombi virüsü nasıl bulaşır? Zombi virüsü belirtileri nelerdir? Zombi virüsü tedavisi var mı?İşte bu virüs hakkında tüm merak edilenler...

Zombi virüsü, son günlerde dünya çapında kamuoyunun gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Fransa'nın Aix-Marseille Üniversitesi'nden genetik profesörü Jean-Michel Claverie Kuzey Kutbu'ndaki Permafrost'tan alınan örnekleri test etti ve donmuş toprakların içindekilerin hala bulaşıcı olduğunu keşfetti. Bilim insanları, Kuzey Kutbundaki donmuş toprakların erimesinin ardından 'antik zombi virüslerinin' serbest kalabileceğinden ve bunun felaket boyutunda bir küresel salgını tetikleyebileceğinden endişe ediyor.

2014 yılında ekibiyle birlikte donmuş topraktan elde edilen bir virüsü yeniden canlandırmayı başaran Claverie, İngiliz Guardian gazetesine yaptığı açıklamada mikropların binlerce yıldır donmuş toprakta gömülü olmasına rağmen halen tek hücreli organizmaları enfekte edebildiklerini belirterek "Artık somut bir tehditle karşı karşıyayız ve bununla başa çıkmak için hazırlıklı olmamız gerekiyor. Bu kadar basit" ifadelerini kullandı.

20 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Kaza haberi sonrası vatandaşlar meydana döküldü! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor