Dünya yıldızları Türkiye için tek yürek oldu! Depremzedelere destek için formalarını bağışladılar

Merih Demiral sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yıldız futbolcuların imzalı formalarını açık artırmaya çıkardığını açıklamış ve toplanan gelirin deprem bölgesine gönderileceğini söylemişti. Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci formalarından 5 milyon TL'lik bağış toplayan milli oyuncumuzun bu hareketi tüm dünyada ses getirdi. Dünya çapındaki birçok yıldız oyuncu formalarını Demiral'ın satması için bağışlayacaklarını açıkladı.

6 Şubat'ta 04.17'de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7'lik deprem 10 ili şiddetli şekilde vurmuş ve tüm Türkiye yasa boğulmuştu. 4. seviye alarm durumu ilan edilirken tüm dünyadan destek mesajları ve yardımlar gönderilmeye başlanmıştı. Öğlen 13.24'te ise 7.6'lık ikinci korkunç deprem meydana geldi ve ilk depremden etkilenen 10 ilde çok daha yıkıcı tablolar ortaya çıktı.

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor Reisi'nin ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri