Dünya şampiyonu boksör Beynut Şumenov, kucağında çocuğu bulunan adamı darbetti: Skandalın üzerini örtmeye çalışmıştı

Kazakistanlı dünya şampiyonu boksör Beynut Şumenov'un, kucağında çocuğu bulunan bir adamı darbettiği görüntüler ortaya çıktı. Yaşanan olayın üzerini örtmeye çalışan boksör, görüntüler ortaya çıkınca tüm okların hedefindeki isim haline geldi.

Kazakistan'ın Dünya Şampiyonu Boksörü Beynut Şumenov, Astana'daki bir alışveriş merkezinde kucağında çocuk olan bir adamı darp etti. Bağlantılarını kullanarak olayın üzerini örtmeye çalışan Şumenov bunda başarılı olamayınca kamera görüntüleri ortaya çıktı.

KUCAĞINDA ÇOCUĞU OLAN ADAMI DEFALRCA YUMRUKLADI

Bir alışveriş merkezinde yaşanan olayda, Shumenov'un oğlu oyun alanına gitti ve orada başka bir adamın oğluyla tartıştı.Daha sonra kavgaya ebeveynler dahil oldu.

Ünlü boksör kucağında çocuğu olan adama art arda yumruklar atmaya başladı.

Olayın üzerini örtmeye çalışan Şumenov'a, güvenlik kamerası görüntülerinin yayınlanmasının ardından polis tarafından soruşturma başlatıldı.

Konuyla ilgili açıklamarda bulunan Beynut Şumenov şunları söyledi:

“Oğlum ve eşimi Kazakistan'a getirdim, onlar ABD vatandaşı. Vatanını görmesini ve burada kendisinin yürüyüş yapmasını istedi. Happylon oynamayı çok sevdiği için Mega Silkway'e gittik. Sonra bir şeyler yemek için ikinci kattaki restorana gitmeye karar verdik ve her restoranın kendi oyun alanı var. Eşim ve ben yemek sipariş ettik ve oğlum oyun alanında oynamaya gitti. Bir süre sonra oğlum dayak yediğinden şikayet ederek yanıma geldi. Bir çocuk sırtına vurmaya ve onu bacaklarından sürüklemeye başladı. Oğlum daha sonra bir adamın o çocuğu aldığını söyledi ve bir adamı işaret etti. Yanında daha genç bir çocuk oturuyordu. Oğlunun benimkine vurup vurmadığını sormak için yukarı çıktım, o da şu cevabı verdi: “Evet, ne olmuş yani? Ne yapacaksın?" Bunu beklemiyordum ve beni şaşırttı.

Yanına gittim ve "Neden bahsediyorsun?" dedim. Sonra bana vurmak için cihazı aldı. Sonra elinde bıçak olmadığını anlayınca çocuğu bırakıp diğer eline bıçağı aldı, bana vurmaya çalıştı ve saldırının ardından bıçağı fırlatıp attı. Benim yerimde basit bir insan olsaydım, sağlığa ciddi zararlar verirdim.”

BEİBUT SHUMENOV KİMDİR?

Beibut Shumenov, Kazak asıllı profesyonel bir boksördür. 19 Ağustos 1983 tarihinde Kazakistan'ın Şımkent şehrinde doğmuştur. Orta sıklette ve hafif ağır sıklette mücadele etmiştir.

Shumenov, amatör boks kariyerine genç yaşta başlamış ve 2004 yılında Kazakistan Milli Takımı'nda yer almaya başlamıştır. Amatör kariyeri boyunca birçok başarıya imza atmış ve dünya gençler şampiyonluğu gibi önemli unvanları elde etmiştir.

2007 yılında profesyonel boksa geçiş yapan Beibut Shumenov, kariyerinin ilk yıllarında hızla yükselerek çeşitli boks organizasyonlarında mücadele etmiştir. 29 Ocak 2010 tarihinde Gabriel Campillo'yu yenerek WBA (Dünya Boks Birliği) dünya hafif ağır sıklet unvanını kazanmıştır. Shumenov, kariyeri boyunca çeşitli boks organizasyonlarında dünya şampiyonluklarına meydan okumuş ve boksseverlerin dikkatini çekmiştir.

Ali Koç başkanlığa devam ederse ilk imza Mert Hakan Yandaş'tan Polise damacana ile saldırmıştı! Gözaltına alındı Sivasspor maçında Barış Alper Yılmaz'ı izlemeye gelecekler
Sonraki Haber