Dünya kupasını izlemek için Meksika’dan pedal çevirerek yola çıkan gezgin Türkiye’ye ulaştı

Meksika’da futbol antrenörlüğü yapan Juan Marquez Nieto, Katar’daki Dünya Kupası’nı izlemek için yaklaşık 80 gün önce Meksika’dan pedal çevirerek yola çıktı ve Türkiye’ye ulaştı. Kafasında futbol topu ve bisikletiyle dikkat çeken gezgin gençlere hayallerini gerçekleştirebileceklerini ve önlerinde hiçbir engel olmadığını göstermek için turuna devam ediyor. İşte detaylar…

Meksika'da çeşitli amatör futbol takımlarında antrenörlük yapan ve aynı zamanda beden ile ruh sağlığı konusunda eğitimler veren 67 yaşındaki Nieto, Türkiye'ye ulaştı.

Futbol üzerine yazdığı kitapları da bulunan Nieto, gençlere, istedikleri takdirde hayallerini gerçekleştirebileceklerini ve önlerinde hiçbir engel olmadığını göstermek için hava şartlarına aldırış etmeden turuna devam ediyor.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!