Dünya Kupası sahasında Nusret'in ne işi var?

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Arjantin şampiyon oldu. Turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Lionel Messi kupayı kaldırdı. Büyük turnuvada yaşananlar ise çok konuşulmaya devam ediyor. Ünlü işletmeci Nusret Gökçe'nin Lionel Messi ile fotoğraf çektirebilmek için girdiği haller gündem oldu. Habertürk Gazetesi yazarı Esin Övet, dikkat çeken bir yazı kaleme alarak Nusret'in sahaya girmesini ve Messi'yi kolundan tutup çekiştirmesini eleştirdi. İşte yazarın o yazısı...

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa ile mücadele eden Arjantin şampiyon oldu. Turnuvanın en iyi oyuncusu seçilen Lionel Messi şampiyonluk kupasını kaldırdı. Şampiyonluk sevincinin yaşandığı anlarda ünlü işletmeci Nusret Gökçe'nin sahaya inerek yaptığı hareket dikkat çekti. Nusret, Lionel Messi'nin yanına giderek kolundan tuttu ve kendisiyle konuşmasını istedi. Beklediği ilgiyi göremeyen Nusret, Messi'yi kolundan tutup çekiştirmeye başladı. Çabalarının sonunda ise Messi ile fotoğraf çektirmeyi başardı. Habertürk Gazetesi yazarı Esin Övet, Nusret'in yaptığı hareketi ''Nusret’i izlerken sayıkladıklarım'' başlıklı yazısı ile köşesine taşıdı. Övet, ''Dünya Kupası sahasında Nusret'in ne işi var?'' diyerek Messi'yi kolundan tutup çekiştirmesini eleştirdi.

İşte yazarın dikkat çeken o yazısı...

-Dünya Kupası sahasında Nusret'in ne işi var?

-Acaba ne kadar para ödedi?

-Bu işler artık tamamen parayla mı oluyor yahu!!!

-Nusret, Messi'yi çekiştiriyor. Aman Allah'ım... Messi de "Bu kim diye bakıyor!!!" Nusret umursamıyor çekiştiriyor da çekiştiriyor.

-Acaba biri Nusret'i çekiştirse ne yapar?

-Çekiştirdi çekiştirdi mutlu sona ulaştı. İstediği fotoğrafı çektirdi.

-Nusret et tokatlamayı bıraktı, herkesin madalyasını ısırıyor falan.

-Nusret herkesle fotoğraf çektiriyor.

Diye diye sayıklıyorum. Düşünsenize dünyanın tanıdığı Nusret ne hallere düşüyor.

Tabii bir an onun adına utandım.

Ama sonra, "Kardeşim Nusret zaten böyleydi. Bir şey değişmedi ki!!! Dünya onu böyle tanıdı zaten" diyorsun.

Ve evet Nusret, Messi ile bir fotoğraf çektirmiş önemli. İyi bir reklam. Bu duruma düşmeyi göze alıyor elbet.

Sahaya kadar girmiş. Yanına yaklaşmış. Deniyor işte.. Sahanın içinde ikinci bir Türk yok. Ki bizim insanımız için önemli olaylar bunlar.

Ben de bir haberci olarak orada olsam denerdim elbet. Fakat böyle de çekiştirilmez arkadaş. Yani çekiştirme durumu hoş değil sadece. Fotoğraf çektirmek istemesi çok normal.

Ki dünya şu an bu durumun üzerinde biliyorsunuz. Kiminle fotoğrafın varsa o kadar ünlüsün...

Sıradan biri için geçerli ki, Nusret'in ayakta kalma ve tanınma reçetesi bu...

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber