DSİ İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır? İŞKUR Başvuru ekranı! Devlet Su İşleri personel alımına başladı!

Devlet Su İşleri Personel alımları başladı. DSİ tarafından sürekli işçi alımı için açılan 2 bin 5 kadro için başvurular 23 Ağustos itibariyle başladı. Açılan pozisyonlara uygun adaylar ise DSİ işçi alım şartlarını araştırmaya başladı. İŞKUR üzerinden yapılacak DSİ personel alımları için başvuru nasıl yapılır?

23 Ağustos 2021 tarihinde başlayan DSİ işçi alım başvuruları için sınav başarı puanı 60 olarak belirlendi. Çok çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacak Devlet Su İşleri'nden yapılan açıklamada 60 puan altında adayların başvuruları dikkate alınmayacak. İŞKUR başvuru ekranı ile DSİ işçi alım başvuru nasıl yapılır?

İŞKUR DSİ İŞÇİ ALIMI İÇİN TIKLAYINIZ

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!