Doya Doya Moda 30 Eylül günün birincisi kim oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 30 Eylül gününün birincisi kim oldu? Puan durumu nedir? İddialı tarzlarını bugünde gösteren yarışmacılarımız yine 30 Eylül günü Doya Doya Moda programında bütün hünerlerini sergiledi. Bu gün yine değişik konsepti ile Doya Doya Moda 30 Eylül günün birincisi kim oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 30 Eylül günün birincisi kim oldu? TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda yeni sezonunun bomba yarışmacıları ile gündemde. Bugün yine kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılar Bu gün yine değişik konsepti  ile yine tarzlarını en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştı. Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali bölümünde bir yarışmacı en düşük puanları alması nedeni ile yarışmaya veda ediyor. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!