Doya Doya Moda 29 Ekim günün birincisi kim oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 29 Ekim gününün birincisi kim oldu? Puan durumu nedir? İddialı tarzları ile kendilerini gösteren yarışmacılarımız, 29 Ekim günü Doya Doya Moda programında bütün hünerlerini sergiledi. Bugün yine değişik konsepti ile Doya Doya Moda 29 Ekim günün birincisi kim oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 29 Ekim günün birincisi kim oldu? TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda bugün büyük bir çosku ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor. Bugün yine kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılar bugünün konsepti  ile yine tarzlarını en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştı. Doya Doya Moda yarışmasında haftanın finali bölümünde bir yarışmacı en düşük puanları alması nedeni ile yarışmaya veda ediyor. 

15 çocuk ölümünden 9'u Güran ailesinden! Çarpıcı liste... "Adalet tecelli edecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın" Meteorolojiden 3 il için kuvvetli yağış uyarısı! Mevduat faizlerinde oran değişti! İşte 1 Milyon TL'nin aylık getirisi Önümüzdeki 2 sezonda Süper Lig şampiyonu direkt olarak Devler Ligi'nde Tahminler değişti! En düşük emekli ve memur maaşları ne kadar olacak?