Dövme yaptıran 10 yaşındaki kızın hayatı kabusa döndü! Çürümüş et gibi kokmaya başladı

10 yaşındaki İngiliz kız, tatilde yaptırdığı dövme ile kabusu yaşadı. Küçük kızın kolunda kimyasal yanık oluştu, kolu çürümüş et gibi kokmaya başladı.

Anne, kızı Amora’nın kolunun 10 gün boyunda kızardığını ve kabarcıklar oluşturarak irin akıtmaya başladığını söyledi. Yanığın, siyah kına ve koyu saç boyalarında yaygın olarak bulunan bir kimyasal olan Parafenilendiamin'den (PPD) kaynaklandığına inanılıyor. Amora, iki eczane ve bir doktor ziyaretinin ardından iyileşmeye başladı. Doktor, Amora’ya antibiyotik verdi. Anne Evans, başka bir çocuğun aynı çileyi çekmesini önlemek amacıyla siyah kına dövmelerindeki tehlike hakkında farkındalık yaratmaya çalışıyor. Evans, ‘Çürümüş et gibi kokuyordu, korkunçtu. Diğer ebeveynlere, çocuklarına bu siyah kına dövmelerini yaptırmamalarını söylemek istiyorum. İçinde PPD'nin var olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu. Çocuğunuzun bunları yaptırmasına izin vermek gerçekten aptalca geliyor ama herkeste vardı ve bunun böyle bir şeye neden olabileceğini düşünmemiştim bile. Dürüst olmak gerekirse ilk başta gerçekten korktum çünkü neler olduğunu bilmiyordum, bu yüzden bu kadar kapsamlı bir şekilde araştırmaya başladım. Sonra aslında gerçekten yaygın olduğunu fark ettim. Neyse ki daha şiddetli bir tepkime olmadı ve daha da kötüleşmedi. Sadece endişe verici’ dedi.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları