Domuz bağı nedir? Nasıl yapılır?

Domuz bağı nedir? Nasıl yapılır? Müge Anlı'nın programında 74 yaşındaki yaşlı ninenin vahşi ölümünden sonra domuz bağınını ne olduğu ve nasıl yapıldığı merak edildi. Domuz bağı nedir? Nasıl yapılır?

Domuz bağı nedir? Nasıl yapılır? 74 yaşındaki yaşındaki Makbule Sarı'nın vahşi bir şekilde domuz bağı ile öldürülmesi ardından domuz bağı nedir sizler için araştırdık. 

Domuz Bağı Nedir?

Domuz bağı, kişinin az yer kaplamasına yarayan bir yöntem olarak biliniyor. Ortalama boydaki ve kilodaki bir kişi bu biçimde top şekline getiriliyor. İlk etapta kurbanın boynuna ip bağlandıktan sonra, şayet ölüme terk edilecekse kurban boğuluyor. Arkasından ipin ucu bedenin önünden atılarak, bacaklarının arasından geçiriliyor.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!