Dolgu ve botoks yaptıracaklar dikkat! Bu tuzağa düşmeyin

Birçok kişi bakımlı ve genç görünmek için farklı bakım ürünlerine ve medikal estetik işlemlere başvuruyor. Güzellik ve estetik kaygısı ile yaptırılan bu işlemlere değinen Dr. Öğr. Üyesi Pelin Özgünay, botoks ve dolgu yaptıracaklara önemli uyarılarda bulundu. İşte o uyarılar…

Güzellik ve bakım dendiğinde akla ilk olarak cilt ve cilde yapılan işlemler geliyor. Moda trendlerinden en son güzellik bakımlarına kadar amaç iyi görünmek ve hissetmek. Alınan tedavilerin güvenilir olması gerektiği konusunda uyaran Dr. Öğr. Üyesi Pelin Özgünay, uygulama yaptırmak isteyenlerin uygulama yapacak olan sağlık personelinin referanslarını kontrol etmesi gerektiği konusuna dikkat çekti.

"Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım" Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Memur ve emeklilerin gözü zam oranlarında!