Doktorlar dizisinin Ela'sı Yasemin Özilhan'ın son halini görenler şaştı kaldı! Kimse onu tanıyamadı

Doktorlar dizisindeki Ela karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Yasemin Özilhan, şimdilerde lüks yaşamı, sosyal medya paylaşımları ve fiziksel görüntüsündeki değişim ile gündeme geliyor. Ali Şen'in gelini Aslı Şen, Özilhan ile bir fotoğraf paylaşınca paylaşımı görenler gözlerine inanamadı. Birçok kişi Yasemin Özilhan'ı tanıyamadı. 

Doktorlar dizisindeki Ela karakterine hayat vererek beğeni toplayan Yasemin Özilhan, 2011 yılında İzzet Özilhan ile evlendikten sonra iki kız çocuğu annesi oldu ve uzun bir süre televizyon ekranlarından uzak kaldı. Şimdilerde ise lüks yaşamı ve sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme geliyor. Yasemin Özilhan son olarak görüntüsündeki değişim ile gündem oldu.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl?