Erkek / kadın doktora Tıp Bayramı mesajları!

Doktora Tıp Bayramı mesajları! Bugün hemşireler ve doktorlar için özel bir gün. 14 Mart Tıp Bayramı büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Birçok vatandaşta bu özel günü kutlama için en güzel kutlama mesajlarını araştırıyor. Erkek veya kadın doktora Tıp Bayramı mesajlarını sizler için araştırdık ve haberimize ekledik. İşte en güzel 14 Mart Tıp Bayramı doktor mesajları!

Doktora Tıp Bayramı mesajları! Bugün doktorlar ve hemşireler için özel bir önem teşkil ediyor. 14 Mart Tıp Bayramı gerekçesiyle tüm vatandaşlar doktor yakınlarının Tıp Bayramını kutluyor. Erkek veya kadın doktora kutlama mesajları internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte doktora Tıp Bayramı mesajları ve tüm ayrıntılar...

DOKTORA TIP BAYRAMI MESAJLARI!

Gönlü yücelerden yüce olan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

Hekimlik onurunun yerle yeksan edilmesine aldırmadan çalışan, algı yönetimi ile aldıkları zamlara rağmen gözleri doymayan canavarlar olarak gösterilmelerine aldırmayan tüm sağlık pesonelinin Tıp Bayramını tebrik ederim.

Belli önceliklerini yitirmemiş olan, “Bana dokunmayan bin yaşasın.” anlayışıyla hayatını idame ettirmeyi şiar edinmiş bir toplumla özdeş olmayı seçmeyen, alacağı maaştan ya da döner sermayesinden, tutacağı nöbet sayısından başka soysal endişeleri de olan tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlu olsun.

Başkalarının dertleri ile dertlenen, kişisel işlerini mesleki ve toplumsal sorunların hep bir adım gerisinde tutan, 14 Mart’ta bu vatan için mezun veremeyip canlarını veren tıbbiyelileri de unutmayan tüm sağlıkçılarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen, “ÖNCE İNSAN” ilkesi ile gece gündüz özveri ile çalışan tüm hekim arkadaşlarımızın, sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin bayramını kutlar, mutluluklar dilerim.

Bizim Direniş Destanımız İşte O Gün Başlamıştır. 14 Mart 1919. Başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

İstanbul Üniversitesi Tıbbiye bölümü 1921’de hiç mezun vermez! Çünkü 1915 Tıbbiyelileri gönüllü katıldıkları 19 Mayıs Taarruzunda şehit olmuşlardır. Başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

14 Mart Şahadetlerin İşgale direnişin tıbbiyelinin gerçek bayramıdır. Başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.
Benim ömrümde ırmaklar vardır. Sularında hayallerimi yüzdürdüğüm. Benim ömrümde sevdiklerim vardır. Hayatımın kurtulmasına vesile olan doktorlarım gibi… Tüm sağlık çalışanlarının bayramı kutlu olsun.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının yaşanmadığı günlerin tez zamanda gelmesi dileğiyle… 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi. (Kanuni Sultan Süleyman) Tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı kutlu olsun.

Tıp, bir belirsizlik bilimi ve bir olasılık sanatıdır. William Osler

Tıp sadece bir bilim değildir; aynı zamanda bir sanattır.

Büyük bir fedakârlıkla çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varsınız.

Ülkemizin her köşesinde, İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeden, sonsuz sabır ve üstün gayret ile çalışan Tüm Sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı” kutlu olsun.

İnsanla uğraşıp, insanı yaşatmayı, acısını azaltmayı, derdine derman olmayı, mesleği olarak seçen Tüm Sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı” kutlu olsun.

“Beni Türk hekimlerine emanet edin.” M. Kemal ATATÜRK

Hayatımızın her alanında yanımızda olan çalışan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. İyi ki varsınız.

Yalnızca doktorlar, bir hastalığı tedavi etmenin, hayatlarımıza sağlık getirmenin ve bütün umudumuzu kaybettiğimizde yanımızda olmanın sihirli güçleriyle donatılmışlardır. Tıp Bayramınız kutlu olsun.

Bir doktor gören bir göz ve hastalıkları tedavi etme yetisiyle donatılmıştır. Kötü anlarımızda bize umut veren odur. Tıp Bayramınız en samimi duygularımla tebrik ederim.

Bütün günlerinizin benim bütün günlerimi yaptığınız gibi harika olmasını dilerim. Tıp Bayramınız kutlu olsun.

Tıp Bayramı’nda her zaman yanımızda olduğunuz, sıkıntılarımızı çözdüğünüz ve bize mutluluk verdiğiniz için size minnettarlığımı ifade ediyorum. Gününüz kutlu olsun.

Herkes doktorlarına teşekkür etme fırsatı yakalayamayabilir. Bugün beni sizinle karşılaştıran Rabbime şükrediyorum. Benim için yaptığınız her şey için teşekkür ederim. Tıp Bayramınız kutlu olsun.

Sizin ellerinizdeyken o kadar kendimden emin ve güvende hissediyorum ki… Siz benim için her zaman bir kurtarıcı oldunuz. Bu özel gününüzü tüm kalbimle tebrik ederim.

Bir doktordan daha fazlası olduğunuz için size teşekkür ederim. Bir doktor, bir danışman ve bir rehber… Size o kadar şey borçluyum ki… Tıp Bayramınız kutlu olsun.

Hayatıma bir umut olarak girdiniz. Daha sağlıklı bir gelecek için bir umut… Ve eminim sizin tedavinizle, bir gün ben de sağlıklı bir insan olacağım. Bana ayırdığınız vakit için çok teşekkür ederim. Tıp Bayramınız kutlu olsun.

Yüce gönüllü tüm doktorlarımızın, sağlık çalışanlarımızın, personelimizin ellerinden öperim. Gününüz kutlu olsun.

Meşakkatli mesleğimizi insan onuruna yakışır şekilde yerine getirmeye çalışan tüm fedakâr sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.

“Eskiden din güçlü, bilim zayıf olduğunda, insanlar tıbbı yanıltıyordu; Şimdi bilim güçlü, din zayıf olduğunda tıp insanları yanıltıyor.” Thomas Szasz

“İnsanlar dertleri için doktorlara para ödüyor; İyilikleri için hala borçlarını koruyorlar.” Seneca

“Hastalıkların tedavisinde en büyük hatanın nedeni, vücut için doktor, doktor için ruh olmasıdır. Ancak ikisi ayrılmaz.” Plato

“Vücut ve ruh tedavi için ayrılmazlar, çünkü bunlar tektir ve bölünemezdir. Hasta vücutlarının yanı sıra hata zihinleri de iyileştirilmelidir.” Jeff Miller

“…ideal doktor, hayat ve ruh hakkında derin bilgiye sahip, acı çeken ya da her türlü düzensizliği sezgisel bir biçimde cesaretlendiren ve varlığı ile barışı yeniden kuran bir insan olacaktır.” Henri Frederick Amiel

Türk Hava Yolları 3 yıl aradan sonra o ülkeye seferlerine başladı Trabzonspor yönetiminden kupaya özel prim Emeklilere kamu sosyal tesislerinde yüzde 15 indirim
Sonraki Haber