Doktor Civanım'ın Sümbül'ü Bahar Öztan güzelliğiyle yıllara meydan okuyor! İşte son hali...

Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzeli' olarak tanınan 59 yaşındaki oyuncu Bahar Öztan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Şimdilerde Bodrum'da gözlerden uzakta bir yaşam süren Bahar Öztan son haliyle kendine hayran bıraktı. Kemal Sunal ile birlikte rol aldığı 'Doktor Civanım' filminde canlandırdığı Sümbül karakteriyle hafızalara kazınan Bahar Öztan'ın şimdiki hali 'hiç yaşlanmamış' dedirtti. İşte bir zamanlar ekranlarda fırtınalar estiren Bahar Öztan'ın son hali...

Deli Fişek, Orta Direk Şaban, Şaşkın Milyoner, Kanlı Nigar, Küçük Ağa, Doktor Civanım, Dostlar Sağolsun, Futboliye, Melek Yüzlüm gibi unutulmaz yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Bahar Öztan bir süredir ekranlardan ve gözlerden uzakta bir yaşam sürüyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!