Doğu Demirkol nasıl komedyen oldu?

'Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?' yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında...

Ünlü radyo ve TV programcısı Sunny, televizyon ve dijital dünyada öne çıkan, trend topiclerden inmeyen, tartışmalı dizi, film ve reality şovları kendine has üslubuyla SuperHaber YouTube kanalında sizler için değerlendiriyor.

Televizyon ve dijital alemde izleyiciye tur attıran Sunny, BluTV’de Doğu Demirkol’un komedyen olma hikayesinin anlatıldığı ‘Doğu’ filmine ışık tuttu.

Demirkol’un hayatından gerçek kesitleri barındıran komik hikayesi izleyiciyi hayat telaşından bir olsun uzaklaştırıp keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.

2 sezon yayınlanan dizide, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından üç ‘hayır’la dönen Doğu’nun bundan sonra ne yapacağını bilemez bir halde boşluğa düşme hikayesi anlatılıyor.

 Tüm Türkiye onu rezil olmuş bir komedyen olarak tanısa da o hiç pes etmedi ve hala daha stand-up yapacağı, komedyenlik işini sürdüreceği bir sahne arayıp durdu.

Arayış içinde olan Doğu ne yapacağını bilemez bir halde düştüğü büyük boşlukta mücadele veriyor.

Doğu, ünlü bir komedyen olma hayalini tam anlamıyla gerçekleştirebilecek mi? 

‘Sunny ile Ben Ne İzledim Şimdi?’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Zeki Demirkubuz'dan Nuri Bilge Ceylan'a sert sözler: Adilik yapmasın! Onu hatırladınız mı? Yabancı Damat'ın Memik Dedesinden mesaj var ‘HUDUTSUZ SEVDA’DA İNTİKAM YOLCULUĞU! ‘BAMBAŞKA BİRİ’DE SIR PERDESİ ARALANDI! 'Do Not Disturb'te gemici Ayzek'in karaya oturuşu! 'Kötü Adamın 10 Günü' film incelemesi! İyi adam mı, kötü adam mı?