Doğal gaz faturası yüksek gelenler dikkat! Yüzde 20 indirim yapılacak! Şartlar belli oldu!

Son dönemlerde rekor seviyelere ulaşan doğal gaz tüketim bedelleri, hali hazırda geçim derdi içerisinde olan vatandaşların bellerini iyiden iyiye büktü. Bu durum karşısında sessizliğini bozan Garanti BBVA, yeni müşterilerinin doğal gaz indiriminden yararlanabilmelerine imkan tanıyacağını bildirdi. İşte Garanti BBVA’nın yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Rusya- Ukrayna savaşının başlaması ile birlikte arka arkaya zamlar alan enerji tüketim bedelleri, evlere ve diğer yaşam alanlarına gelen doğal gaz faturalarına da direkt olarak yansıdı. Kur farkından ve yüksek enflasyondan ötürü giderek pahalılaşan gündelik hayat şartlarına karşı çetin bir mücadelenin içerisinde olan vatandaşlar, yüksek fatura tutarlarının da omuzlarına binmesi ile birlikte iyice köşeye sıkışmaya başladı.

Yapılan tüm maaş iyileştirmelerine rağmen aynı orantıda pahalılaşan gündelik hayat şartlarına ayak uydurmak konusunda sıkıntıya düşen milyonlarca vatandaş, ay sonlarında yüksek faturalar ile karşılaşmamak adına tasarruf yolları ararken vatandaşların daralan bütçelerine bir destek de Garanti BBVA’dan geldi.

Senelerdir özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilen isimlerinden birisi olmayı başaran ve bu başarısına gölge düşürmemek adına da her dönemde olduğu gibi bu dönemde de tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik kampanyalar geliştirmeye çalışan Garanti BBVA, yeni müşterileri için avantajlı bir kampanya daha geliştirmiş olduğunu bildirdi. Söz konusu kampanyasının doğal gaz tüketim bedellerini kapsadığını belirten Garanti BBVA, detayları aktardı.

GARANTİ BBVA DOĞAL GAZ FATURASI İNDİRİM KAMPANYASI

Henüz Garanti BBVA müşterisi olmamış olan tüketiciler için yeni bir kampanya düzenlemiş olduğunu bildiren özel banka, doğal gaz faturalarına indirim tanımlanmasını sağlayacak olan kampanyasına ilişkin detayları paylaştı. Bu kapsamda 15 Nisan tarihine kadar Garanti BBVAlı olup doğal gaz faturası ödemesi gerçekleştirmiş olan tüm tüketicilere yüzde 20’lik bir indirim tanımlanacağını belirten banka, azami indirim tutarının 300 TL olarak belirlenmiş olduğunu bildirdi.

GARANTİ BBVA DOĞAL GAZ FATURASI İNDİRİM KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Garanti BBVA’nın yüzde 20’lik doğal gaz faturası indiriminden faydalanabilmek için ek bir başvuru yapılmasına ihtiyaç duyulmamaktadır. 15 Mayıs tarihine kadar Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olan ve hesabından bir adet doğal gaz faturası ödemesi gerçekleştiren tüm yeni müşteriler, 300 TL’lik indirimden yararlanabileceklerdir.

2 Mayıs 2024 Perşembe TJK at yarışı programı açıklandı! Simpsonlar'ın gelecek tahminleri tüyler ürpertiyor... Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar...
Sonraki Haber