Doğa kendini kötü hissetmekten kurtuldu! Görkem'in aileye girmesi ile ortalık fena karıştı...

Kızılcık Şerbeti dizisi her Cuma akşamı yayınlanıyor. Kızılcık Şerbeti her hafta farklı konu ve kişilerin diziye eklenmesi ile daha da beğeni topluyor. Yeni bölümünde yaşananlar Doğa'nın kıymetini bilmeyen Pembe'ye oh olsun dedirtti. İşte diziyedamga vuran o sahneler...

Kızılcık Şebeti dizisi yeni bölüm fragmanları ile dikkat çekti. Dizinin her bölümünde farklı olaylar ve kavgalar yaşandı. Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun başrollerde olduğu dizide iki farklı ailden gelen bireylerin yaşadığı aşk ve birlikteliklerde gün yüzüne çıkan sorunları konu alınıyor. 

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kızılcık Şerbeti dizisinde bu hafta Pembe ve Apo'nun yeni gelinleri Görkem hasta olan annesini kaybediyor. Ancak annesinin vefatı öncesi gece gezmesinde dozu kaçıran genç kadın eşinin ailesine karşı zor durumda kalmasına neden oluyor. Bu durum taziye esnasında gün yüzüne çıkınca Görkem babasından büyük tepki görüyor. 

NİLAY VE DOĞA'NIN YAKINLIĞI

Nilay ve Doğa'nın yakınlığı dikkat çekerken Doğa Nilay'ın kardeşi olduğunu sandığı kişi ile ilgileniyor. Yeniden kalbi çarpmaya başlayan Doğa eski eşinin yeni evliliğinde düştüğü durumu görünce istemsizce mutlu oluyor. Bir zamanlar içinde bulunduğu ailenin kendisi sebebi ile huzurunun kaçtığını düşündüğü ve vicdan azabı yaşadığı için yeni durumları içinin rahat etmesini sağladı.

UMUT'UN BÜYÜK İHANETİ

Nursema Umut için çok üzüldü. Umut'un türbanından utanması ve bir açıklama yapmadan onu aldatması Nursema için son nokta oldu. Nursema artık boşanmak için elnden geleni yapacak.

ALEV VE ABDULLAH BEY PEMBE'NİN YALANI SONRASI YENİDEN BİR ARADA

Pembe merdivenlerden düşmüş ve suçu Alev'in üzerine atmıştı. Ancak Pembe oğlu ile konuşurken Abdullah Bey Alev'in bu konuda bir günahı olmadığını öğrendi ve soluğu Alev'in kapısında aldı.

Yenikapı'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Usta sanatçı Zafer Gençaydın'dan acı haber Sel sularına kapılan 1'i çocuk 2 kişiyi çevredekiler kurtardı
Sonraki Haber