Dizi dünyasını tehdit eden organize işler! Menajer lobisinin son hedefi Emanet dizisi

Türk dizi sektörü birbirinden başarılı yapımlarla yurt dışına açılarak birçok ülkede reyting rekorları kırarken, menajer lobisi dizi dünyasını tehdit ediyor. Dizilerdeki sözleşmeleri devam eden oyuncuları kullanarak yapımcılara ve kanallara şantaj yapan bu menajerler yüksek bedeller koparmaya çalışıyor. Bunun son örneği Kanal 7'nin sevilen dizisi Emanet'te yaşandı. Dizide Seher karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu'nun sezon finalinde seti terk etmesinin altından menajeri Tuncay Altunoğlu çıktı.

Kanal 7’nin beğeniyle izlenen dizilerinden Emanet’te Seher karakterine hayat veren oyuncu Sıla Türkoğlu'nun 2. sezon finali öncesinde seti terk ettiği ortaya çıktı.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak