Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, çağrıda bulundu! Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin ibadete açılışının üçüncü yıl dönümünde vatandaşlar camiye akın etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi’nin 86 yıl aradan sonra yeniden ibadete açılmasının 3. yıl dönümü dolayısıyla vatandaşlara çağrıda bulunmuştu. Erbaş'ın çağrısıyla vatandaşlar sabah namazını kılmak için camiye akın etti. Ayasofya hasretinin 3 yıl önce son bulduğunu söyleyen Erbaş, bugüne kadar camiyi 21 milyon kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Erbaş, ''Ayasofya Fatih'in bize bir emaneti, İstanbul'un fethinin en önemli sembolü.'' dedi.

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi’nin 86 yıl sonra yeniden ibadete açılışının üçüncü yıl dönümü olan 24 Temmuz’da vatandaşlar, sabah namazında camiye akın etti. Diyanet işleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sabah namazını kıldırdı. Namaz sonrası dualar okundu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!