Disney+ lansmanında şıklık yarışı! Hande Erçel ve Demet Özdemir parmak ısırttı, Pınar Deniz ve Alina Boz gecenin rüküşü seçildi

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, Türkiye'de yayın hayatına başladı. İstanbul'da düzenlenen Disney Plus lansmanına Türkiye'nin ünlü oyuncuları davetliydi. Birbirinden ünlü isimler etkinliğe katılırken yaptıkları kıyafet seçimleri sosyal medyada gündeme oturdu. Hande Erçel ve Demet Özdemir'e övgülerin yağdığı gecenin sürprizi Hafsanur Sancaktutan oldu. Pınar Deniz siyah elbisesi ile eleştiri yağmuruna tutuldu, Alina Boz'un elbisesi çocuksu bulundu.

Türkiye'de yayın hayatına başlayan dijital yayın platformu Disney+ için İstanbul'da lansman gecesi düzenlendi. Dekolteli beyaz bir takımla geceye katılan İrem Helvacıoğlu izleyenlerin beğenisini topladı.

Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!