Dişlerdeki Sigara Lekesi Nasıl Çıkarılır?

Dişlerdeki Sigara Lekesini Çıkarmak için Neler Yapılabilir?

Dişlerdeki sigara lekesini çıkarmak için yapılabilecekler şöyle sıralanabilir;

· Dişlerinizi günde en az 2 kez fırçalamalısınız. Dişlerin fazla miktarda fırçalanması diş etlerine zarar vereceği için fazla fırçalamamaya da özen göstermelisiniz. Dişlerinizi sabah uyandıktan 10 dakika sonra bir kere, akşam yemeğinden sonra bir kere ve uyumadan önce bir kere fırçalamalısınız.

· Dişlerinizi fırçalarken ucuz ve kalitesiz macunları kullanmamalısınız. Renkli ve ucuz macunlar yerine şeffaf ve diş beyazlatıcı macunları kullanmalısınız. Sigara içenlere özel üretilen diş macunlarını kullanabilirsiniz.

· Belirli aralıklarla diş kontrolü yaptırmalısınız. Yalnızca dişinizdeki çürük ve ağrılar için değil, renk değişmeleri için de diş hekimlerinden randevu almalısınız. Diş kontrolünün yılda 2 kez yaptırılması öneriliyor.

· Sık sık meyve tüketmelisiniz. Elma başta olmak üzere vitamin ve mineral açısında zengin olan organik meyveler dişlerin beyazlamasına yardımcı olur.

· Çay ve kahve tüketimini sınırlayabilirsiniz. Çay ve kahve içtikten sonra dişlerinizi fırçalamayı ihmal etmemelisiniz.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!