Dilan Polat'ın hastalığı Lupus hastalığı hakkında merak edilenler!

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın Instagram'da yaptığı paylaşımla bahsettiği Lupus hastalığı sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edildi. Peki Dilan Polat'ın hastalığı olan Lupus hastalığı nedir? Lupus hastalığının belirtileri neler? Kelebek hastalığı Lupus hastalığı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Lupus hastalığı belirtileri, merak konusu haline geldi. Ünlü fenomen Dilan Polat, takipçileriyle lupus hastalığına sahip olduğunu paylaştı. Tam adıyla Sistemik Lupus Eritematozus olan lupus hastalığı, otoimmün bir hastalıktır. Otoimmün hastalıklarda, bağışıklık sistemi yanlışlıkla kişinin kendi hücrelerini yabancı madde olarak algılar ve onlara saldırır.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!