Dilan-Engin Polat çiftinin dikkat çeken ifadeleri ortaya çıktı! İkisi de aynı cümleyi kurdu...

Daha önce yaşadıkları zengin hayatla gündemden düşmeyen Dilan-Engin Polat çifti son haftalarda da haklarındaki soruşturmalar nedeniyle gündemden düşmüyor. Önceki gece tutuklanan çiftin hakimlikteki ifadeleri de ortaya çıktı. Hem Dilan Polat'ın hem de Engin Polat'ın ifadesinde özellikle bir cümleye yaptıkları vurguyla dikkat çekti.

Engin Polat ve Dilan Polat'ın hakimlikteki ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat ifadesinde, “Biz aileyiz örgüt diye bir şey olamaz. Eşimin ailesi kendi ailem olmadığı için benim ailem gibi oldu. Vergi konularını bildiğim kadarıyla mali müşavir ve muhasebecilerimiz hallediyor. Benim sahte fatura, naylon fatura gibi şeylerle bir ilgim yoktur. Fatura kesmeyi bile bilmem işimizin ticari boyutu ile eşim ilgileniyor" derken, Engin Polat ise, “Biz örgüt değiliz, bir aile şirketiyiz. Aldığımız faturalarda sıkıntılı olanlar çıkabilir. Geçmişte de çıkmıştı. Biz aldığımız her faturanın malzemesini teslim almışızdır. Kimseye sahte fatura vermedik. Tüm satışlarımız faturalıdır" dedi.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!