Dikkat dağınıklığı nedir, neden olur? Dikkat dağınıklığı nasıl önlenir, tedavisi var mı? Dikkat dağınıklığının beslenme ile ilgisi var mı?

Dikkak dağınıklığı ya da dikkat eksikliği çoğu insanın yaşadığı ve gün içinde aksamalara neden olan bir durumdur. Çoğu zaman sağlık ile ilgisi olmadığını ve yoğunluğun neden olduğunu düşündüğümüz dikkat dağınıklığı aslında bir sağlık sorunu mu? Dikkat dağınıklığı tedavisi var mı? Dikkatsizlikten kurtulmak beslenme ile mümkün mü?

Dikkat dağınıklığı bir sağlık sorunu mu? Yediden yetmişe toplumumuzda görülen dikkat eksikliği önlenebilir mi? Dikkat dağınıklığı tedavisi nasıl yapılır? Dikkat dağınıklığından kurtulmanın yolları nedir?

DİKKAT DAĞINIKLIĞI NEDİR?

Dikkat dağınıklığı, bir konuda konsantre olamama, dikkati kolayca dağıtılabilme durumudur. Dikkat dağınıklığı hem çocuklarda hem de yetişkinlerde görülebilir.

Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! 20 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! Kaza haberi sonrası vatandaşlar meydana döküldü! İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'yi taşıyan helikopter kaza yaptı "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..."