Devlet eski Bakanı Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlanıyor... SuperHaber cenazede

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Gençlik ve Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı, Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz son yolculuğuna uğurlanıyor.

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulunmuştu.

Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği ortaya çıkan Yılmaz'ın naaşı bugün toprağa veriliyor. 

Yılmaz bugün, Altunizade Marmara İlahiyat Fakültesi Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet aile kabristanlığına defnedilecek.

Cenaze törenine Gençlik ve Spor Bakanı Aşkın Bak, eski Bakan Adil Karaismailoğlu, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, İş insanı Ali Ağaoğlu, eski futbolcu Tanju Çolak, ünlü sanatçı Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim katılıyor. 

ALS hastalığıyla 18 yıldır mücadele eden eski Trabzonsporlu futbolcu İsmail Gökçek de cenazeye katılanlar arasındaydı. 

Gökçek, kafasını hareket ettirerek bilgisayarın faresi gibi kullanıyor,cipli gözlük sayesinde bilgisayara yazdıklarının sistem tarafından seslendirilmesiyle de iletişimi sağlıyor.

SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel gelişmeleri cenazeden takip ediyor. 

Üç sivil ile bir komiser daha gözaltına alındı! Sağanak yağış geliyor... Ergin Ataman'dan Galatasaray iddialarına sürpriz cevap!
Sonraki Haber