Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlamlı doğum günü hediyesi: Yaşım miktarınca güller gönderdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'nin kendisine doğum günü hediyesi olarak yaşı miktarınca gül gönderdiğini duyurdu. Yeniden Refah Partisi ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeniden Refah’ın tavrını biliyorsunuz. Birçok yerlerde Cumhur İttifakı ile hareketi söz konusu değil. Adeta milletvekili seçimlerindeki durumdan şu anda kopmuş vaziyette." dedi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar: 

"Devlet bey, her zamanki nezaketini, kibarlığını bir defa daha gösterdi. Çok da zengin bir nezaket. Yaşımın miktarınca güller gönderildi. Onun yanında yine kendine has estetiği biçimde olan henüz daha görmedim bir kalem gönderildiğini söylediler. Doğum günümü kutladığı gibi Cumhur İttifakı'nın çalışmasıyla ilgili de birbirimizle tebrikleştik. Yarın da Manisa'ya gidiyorum orada olacağız. Süreci de en güzel şekilde inşallah Mart'ın 31'ine kadar dayanışma içinde devam ettireceğiz.

Yeniden Refah’ın tavrını biliyorsunuz. Birçok yerlerde Cumhur İttifakı ile hareketi söz konusu değil. Adeta milletvekili seçimlerindeki durumdan şu anda kopmuş vaziyette. Kendileri Yeniden Refah olarak bizden ayrılmış olanları aday olarak çıkardılar. Ben onların adını anmadım

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'den savaş uçağı alımı le ilgili ise "F-16 alımına kilitlenmiş durumayız görüşmeler sürüyor. Gelen ABD'li senatörlerle de F-16'ları konuştuk"
ifadelerini kullandı.

Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim dedikodularına son noktayı koydu! Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' açıklaması: Yalan ve iftira!
Sonraki Haber