Designated Survivor'ın konusu nedir?

Kiefer Sutherland’i yeniden izleyici ile buluşturan Designated Survivor’dan Netflix'te. Dizi, Amerika’da gerçekleşen kongre saldırısından sonra kendini bir anda başkan koltuğunda bulan Tom Kirkman’ın hem ülkeyi gelecekteki terör saldırılarından korumaya çalışmasını hem de kişisel çatışmalarını konu alacak. Designated Survivor’da Sutherland’e eşi rolünde Natascha McElhone, yardımcısı rolünde Kal Penn, terör saldırılarını araştıran FBI ajanı rolünde Maggie Q eşlik edecek. Netflix neden boykot ediliyor? Netflix nedir? Peki, Designated Survivor'ın konusu nedir? Kimler oynuyor? Designated Survivor hangi kanalda yayınlanıyor? Detaylar haberimizde...

ABD’nin en ünlü televizyon kanallarından biri olan ABC tarafından yapılan ve yayınlanan Designated Survivor, politik bir dizidir. Bir başka ünlü ABD dizisi True Blood’un yapımcıları tarafından yaratılan ve konu olarak House of Cards’a benzerliğiyle dikkat çeken dizide, efsanevi dizi 24’ün ünlü simaları da yer almaktadır. Henüz ilk sezonu yayınlanan ve 9 bölümden oluşan dizi; David Guggenheim tarafından yazılmış, Sean Callery ve Robert Lydecker tarafından da yönetilmiştir. Oyuncu kadrosunda Keifer Sutherland ve Natascha McElhone gibi ünlü isimleri de bulunduran dizinin bölümleri 45 dakika sürerken, çekimler ise Toronto’da yapılmaktadır. Peki, Designated Survivor'ın konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? Designated Survivor hangi kanalda yayınlanıyor? Netflix neden boykot ediliyor? Netflix nedir? Detaylar haberimizde...

NETFLİX BOYKOTU

İnternet dizi izleme platformu Netflix Designated Survivor dizisindeki FETÖ propagandası sebebiyle boykot ediliyor. Twitter'da başlatılan kampanyaya katılanlar her saniye büyüyor.

NETFLİX NEDİR?


Netflix, çok çeşitli ödüllü dizileri, filmleri, belgeselleri ve daha fazlasını müşterilerimizin internete bağlı binlerce cihaz üzerinden izlemesini sağlayan bir yayın hizmetidir. Netflix ile tüm içeriğimizi, tek bir reklam dahi görmek zorunda kalmadan, sınırsız bir şekilde izlemenin yeridir.

DESİGNATED SURVİVOR KONUSU NEDİR?

Sürükleyici siyasi gerilimde, Amerika'nın geleceği, Washington'a yapılan bir saldırının hükümetin çoğunluğunu öldürmesinin ardından, alt düzeyde bir görevlinin elindedir.

Tom Kirkman, ABD bakanlar kuruluna bir hukuk görevlisi olarak girmiştir. Bir toplantı sırasında patlayan bomba ile aralarında ABD Başkanı ve Başkan Yardımcısı’nın da olduğu pek çok kişi hayatını kaybeder. ABD anayasası gereği ABD Başkanı ve yardımcısı görev alamayacak durumdayken kabinedeki en yaşlı üye Başkanlık görevini üstleneceğinden, hayatta kalanlar arasındaki en yaşlı kabine üyesi olan Kirkman başkanlık görevine gelmiştir. Bu noktadan sonra kendi Bakanlar Kurulu’nu kuracak ve belirli bir süreliğine ülkeyi yönetme görevini üstlenecektir. Fakat patlama olayı bir ilktir, ardından gelecek pek çok sorun ve problemle de Kirkman ve ekibi yüzleşecek, Kirkman’ın bu sürede alacağı kararlar hem ülkenin hem de kendisinin kaderini belirleyecektir. Kirkman aynı zamanda, baş etmesi gereken bir aile hayatına da sahiptir, tüm bu sarmalların birbirine karışması ise karar mekanizmasını bir hayli zorlayacaktır.


KİEFER SUTHERLAND KİMDİR?

Kiefer Sutherland, 1966 doğumlu, ünlü Kanadalı aktör. 1980’lerde üyesi olduğu Brat Pack ve oynadığı filmler dışındaki en göze çarpan işi, Jack Bauer adlı bir federal ajanı canlandırdığı ve beşinci sezonu Ocak 2006’da yayınlanmaya başlanan, Amerikan televizyon dizisi 24’deki oyunculuğu olan Sutherland, bu dizideki performansıyla 23 Ocak 2006’da Screen Actors Guild Awards’da “En İyi Dizi Film Aktörü” ödülünü aldı.

At suratına sahip olmak için yüzlerce operasyon geçirdi! Fenerbahçe Çağlar Söyüncü için kararını verdi! Edanur Gezer'in ölümüyle ilgili soruşturmada flaş gelişme!
Sonraki Haber