Derslerini kayak merkezinde işliyorlar...

"Öğrencilerimizin yüzde 80'i kayak öğrendi"

Ağrı Spor Lisesi Müdürü Murat Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2023 Eğitim Vizyonunu Ağrı'da erken başlattıklarını ve öğrencileri kötü alışkanlıklardan korumak için kayak eğitimine ağırlık verdiklerini söyledi.

Okullarda bulunan öğrencilerin tamamına kayak öğretmeyi hedeflediklerini belirten Demir, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimizi kayak merkezine getirerek derslerimizi birebir işliyoruz. Bu çocuklar için eğitim seviyesini yükselten, daha iyi bir hale getiren ve pekiştiren bir durumdur. Hemen hemen öğrencilerimizin yüzde 80'i kayak öğrendi. Diğer öğrencilerimizde 1-2 hafta içerisinde öğrenecek. Bundan sonra yaz sezonunda da biz yüzme, okçuluk ve tenis derslerini gerektiği yerlerde kendi sahalarında yapmayı düşünüyoruz. Bakanlığımızın planlamış olduğu 2023 Eğitim Vizyonuna her şekilde destek vererek yola çıktık."

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti! Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları