Ders niteliğinde olay! Buluşmaya babası gitti...

İngiltere'de yaşanan bu olay akıllara durgunluk getirdi. 12 yaşında bir kız çocuğuyla internet üzerinden mesajlaşmaya başlayan ismi verilmeyen adam, 12 yaşındaki kız çocuğuyla buluşma ayarlayıp buluşma yerine gitti. İngiliz adam hiç beklemediği bir manzarayla karşılaştı. Kızının yerine gelen babası yanındaki iki köpeği adamın üzerine saldı.

İngiltere’de çekilen bir görüntü sosyal medyada kısa sürede viral olmayı başardı. 12 yaşındaki bir kız çocuğuyla internet üzerinden tanışarak randevulaşan adama ders vermek isteyen babanın kaydettiği görüntüler kullanıcılarının ilgisini çekti. Daha öncesinde de benzer yaşlardaki kız çocuklarıyla iletişim kurduğu iddia edilen bir adam internetten tanıştığı 12 yaşındaki bir kızla randevulaştı. Buluşma yerine giden adam için kızın babasının farklı bir planı vardı.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Ankara başta olmak üzere 7 ilde kuvvetli yağışa dikkat! Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Survivor All Star eleme potasına kim girecek?