Depremzedelerle ilgili sözleri tepki çeken Eda Ece'den yeni açıklama! Özür dilemek yerine Atatürk'e sığındı

Katıldığı ödül töreninde Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili skandal sözleri büyük tepki çekti. Deprem bölgesinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çıkan sonuca değinerek "Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık" diyen Ece'den yeni açıklama geldi. Ece özür dilemek yerine Atatürk'e sığındı.

Dün akşam düzenlenen ödül töreni ünlü geçidine sahne oldu. Pek çok ünlü isim sahneye çıkarak ödülünü alırken oyuncu Eda Ece 'Yılın ELLE Kapak Kızı' ödülünü aldı.

"BAŞKALARI YAPIYOR SANDILAR, SANDIKTAN ONU ANLADIK"

Geceye gümüş renkteki elbisesi ve toplu saçıyla katılan Eda Ece, konuşmasında depremzedelerin oy tercihine değinerek "Bir işbirliği yaparak ocak ayında kapak kızı oldum. Şubat ayında çıkan dergimi almaya gidemedim onun yerine bebek bezi ve jandarmadan emanet testere alıyordum. Yasak Elma ekibiyle tüm ışıklarımızı oraya göndererek depremzede vatandaşlarımız için yaktık. Öyle durumlarda kaldım ki oyunculuk ve ünün bir önemi kalmadı. Hayvan hakları için de çalışıyoruz. Bunların hepsini arka planda yaptım. Beni herkes Yasak Elma dizisindeki neşeli Yıldız olarak biliyor. Ama aslında için kan ağlıyordu. Bu sene çok değişik bir seneydi, haftaya da düğünüm var. Deprem bölgesine yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık. Çok travmatik bir seneydi. Pandemi atlattık, dizim 6 sezonda bitmedi bir de üzerine deprem oldu. Bir de seçim falan derken ben stresten kambur oldum" ifadelerini kullandı.

Ece'nin gülerek yaptığı konuşma salondakiler tarafından da kahkaha ve alkışlarla karşılandı.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Eda Ece'nin depremzedelerle ilgili söyledikleri kısa sürede Twitter gündemine oturdu. Ece'nin gülerek yaptığı konuşma büyük tepki çekti.

ATATÜRK'ÜN ARKASINA SIĞINDI

Tepkilerin çığ gibi büyümesi üzerine akşam saatlerinde peş peşe iki açıklama yapan oyuncu Eda Ece, skandalının üzerine adeta tüy dikti. Ece, ilk açıklamasında mizah yaptığını iddia ederek konuyu “Atatürk”e bağladı.

Ece, “Linççi tayfa sandık şakama da bozulmuş. Ben kendim, özgür bir birey olarak kendi özgürlüğümü savunup başkasının özgürlüğünü savunmayacak zekada biri değilim. İsteyen bardağa oy verir, isteyen tuzluğa oy verir, isteyen Ahmet’e verir, isteyen Mehmet’e verir. Buna ben bir şey diyemem. Özgürlük sadece bana değil, özgürlük herkese. İsteyen istediğine oy verir. Ben orada baştan sona mizahi bir dille ele aldım. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu güzel Türkiye Cumhuriyeti’ni ne kadar çok sevdiğimi saydığımı, ne kadar ülkeme yararlı bir şekilde tavır almaya çalıştığımı zaten beni tanıyan herkes biliyor.” dedi.

YARDIM DEDİĞİ AKSAYAN İŞİYMİŞ!

Ece’nin “yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı” diyerek bölgeye yardım ulaştırdığı imasının arkasından da yardım değil, aksayan işi çıktı.

Eda Ece, tören sonrasında otomobilden yaptığı diğer açıklamasında, Elle isimli dergiye kapak olduğu ay depremin olduğu, bu sebeple iş durdurduklarını söyledi.

Ece, şu savunmayı yaptı:

“Yılın Elle kızı ödülünü aldım. Ve ben Elle dergisinin Şubat kapağıydım. Şubat kapağıyla yılın Elle kızı oldum. Ve maalesef o, bütün felaketlerin olduğu aya geldi. O yüzden de takdim konuşmamda da, ödül alma sebeplerimde bir duyarlılık vardı. Çünkü biz 3 gün boyunca yalnız kalmış insanların acısını çektik ve iş durdurduk ve elimizden gelen her şeyi yaptık. Orada zaten çok travmalı şeyler yaşadık. Bunu hariç tutuyorum. Ben bir ödül konuşmasında niye depremin kelimesini geçireyim… Geçiriyorum çünkü Şubat ayı ‘Elle kızı’yım ben ve onunla ödül alıyorum yani. Buradna alaka çıktı yani yoksa ne alakası var. Yaptığım iyiliği de söylemem hiçbir şeyi de söylemem, espirimi de yaparım.”

UİB’in nisan ayı ihracatı 2,8 milyar dolar oldu Salih Uçan'dan Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifine ret Günde 3500 TL'ye çalışacak eleman bulamıyoruz
Sonraki Haber