Depremzedelere düvesini bağışlamıştı! Koca yürekli teyze bu kez de dokuduğu yün çorapları gönderdi

Kahramanmaraş merkezli deprem tüm Türkiye'nin yüreğini sızlattı. Depremzedelere yardım etmek için 7'den 70'e herkes elini taşın altına koydu. Kars’ta düvesini satıp depremzedelere 13 bin liralık bağış yapan 3 çocuk, 8 torun sahibi 70 yaşındaki Sarıgül Kaçan, bu kez de dokuduğu yün çorapları bu bölgeye gönderdi. Koca yürekli teyze bu hareketiyle bir kez daha gönülleri fethetti.

Kahramanmaraş merkezli 2 deprem sonrası binlerce kişinin hayatını kaybettiği bölgede yaraların sarılması için Türkiye seferber oldu. 7'den 70'e herkes imkanları ölçüsünde destek için çalışırken, Kars'ın Akyaka ilçesine bağlı Karahan köyünde yaşayan Sarıgül Kaçan da düvesini satarak elde ettiği 13 bin lirayı depremzedelere gönderdi. 

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı