Depremzedeler için yemek pişiren Mehmet Yalçınkaya: ''Benim burada iç huzurum yerine geldi''

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in İslahiye ilçesine gelen ünlü şef ve MastaerChef jürisi Mehmet Yalçınkaya ve gönüllü ekibi, depremzedeler için yemek yapıyor. Adıyaman, Kahramanmaraş, Gaziantep'te mutfaklar oluşturduklarını, Hatay'a gitmeyi planladıklarını belirten Yalçınkaya, ''Şu an mutfakta bulunan herkes gönüllü. Benim burada iç huzurum yerine geldi. Ben buraya geldim geleli tansiyon hapı kullanmıyorum. Tansiyon hapıma daha elim değmedi. İç huzurum var.'' dedi.

Şefler Yalçınkaya, Sergen Özen, Tahsin Küçük, Burak Kaya ve diğer gönüllülerden oluşan ekip, ilçedeki Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı öğrenci yurdu yemekhanesinde günlük 2 bin kişilik yemek çıkartıyor.

Sabahın ilk ışıklarıyla ocağın başına geçen şefler, kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerini özenle hazırlıyor.

Şans Topu sonuçları 16 Haziran 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Ünlü yönetmen Ezel Akay’dan “Adalar’a sahip çıkın!” çağrısı! Bugün kimin maçı var? 17 Haziran 2024 maç programı! Marmara Denizi'nde deprem oldu! İstanbul'da hissedildi 15 yaşındaki eski kız arkadaşını 30 yerinden bıçakladı! Hava sıcaklığı 6 derece birden yükseliyor