'Hasta kızımıza meyve soyup yedirdi'

Elazığ'da tam bir yıl önce meydana gelen 6,8'lik depremin ardından kenti ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların evine misafir oldu. Erdoğan'ı evinde ağırlayan Güneş ailesinin babası Vahap Güneş, ''Özellikle epilepsi hastası kızım Eda ile çok ilgilendi. Eliyle meyve soyup, yedirdi. Çerez verdi, çay içirdi.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ocak 2020'de merkez üssü Sivrice ilçesi olan, Elazığ'da 37, Malatya'da 4 olmak üzere 41 kişinin yaşamını yitirdiği 6.8 büyüklüğündeki depremin yıl dönümünde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinesinde, TOKİ tarafından afetzedeler için yapılan konutların anahtar teslim töreni için hafta sonu kente geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, program sonrası, yeni evlerine yerleşen bazı depremzedeleri ziyaret etti.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı