Depremin 12. gününde cansız bedeni enkazdan çıkarıldı... Taha Duymaz'ın ölüm haberi ünlü isimleri yasa boğdu

Fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli depremde ziyaretine geldiği halasının Hatay'daki evinde depreme yakalanmıştı. Kız kardeşi Melek Duymaz, halası ve eniştesi ile birlikte enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Depremin 12. gününde Taha Duymaz ve kız kardeşinin cansız bedenine ulaşıldı. Genç fenomenin ölüm haberinin ardından, ünlü isimler üzüntülerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dile getirdiler.

Hatay’a depremden bir hafta önce tatile gelen Taha Duymaz’ın ziyaretine gittiği halası Hülya Demiralp’in (45) Antakya merkez Akevleri Mahallesi Saray Apartmanı’ndaki evinde Kahramanmaraş merkezli depreme yakalandı. Duymaz’ın yanı sıra kız kardeşi Melek Nur Duymaz (17) ile halası Hülya ve eniştesi Cuma Demiralp’in de (47) enkaz altında kaldığı bildirildi. 6 Şubat’tan buna yana Duymaz ile ailesinden haber alınamıyordu. Depremin 12. gününde Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Genç fenomen ile kız kardeşi Melek Duymaz'ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Taha Duymaz'ın ölüm haberi sevenlerini ve takipçilerini yasa boğdu. Ünlü isimler Taha Duymaz'ın vefatının ardından yaptıkları paylaşımlarla üzüntülerini dile getirdiler.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!