Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz son yolculuğuna uğurlandı

Yaptığı yemek videolarıyla tanınan 19 yaşındaki genç fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli depreme halasının Hatay'daki evinde yakalanmıştı. Kardeşi Melek Duymaz ile birlikte enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan depremin 12. gününde acı haber gelmişti. Duymaz kardeşler son yolculuğuna uğurlandı. Kardeşlerinin acısıyla sarsılan Burak Duymaz, Taha ile Melek'in mezarı başında yaptığı paylaşımlarla yürekleri dağladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili vuran iki büyük depremde 41 bin 156 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaptığı yemek videolarıyla tanınan ve Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan genç fenomen Taha Duymaz da kardeşi ile birlikte Hatay'daki halalarının evinin enkazında kaldı. Depremin 12. gününde Duymaz kardeşlerden acı haber geldi. Taha Duymaz ile kız kardeşi Melek Duymaz sessiz sedasız son yolculuğuna uğurlandı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!