Depremde 72 kişiye mezar olan İsias Otel sahibinden rezil savunma: Depremden değil soğuktan öldüler!

Adıyaman'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve KKTC voleybol turnuvası için gelen aralarında sporcu, öğretmen ve antrenörlerin olduğu 35 kişi ile birlikte 72 kişinin öldüğü İsias Otel'in davası başladı. Otel sahibi Ahmet Bozkurt mahkemede rezil bir savunma yaparak "Depremden değil soğuktan öldüler" dedi.

Adıyaman’da 6 Şubat’taki depremlerde yıkılan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden (KKTC) voleybol turnuvası için gelen aralarında sporcu, öğretmen ve antrenörlerin olduğu 35 kişi ile Türkiye Turist Rehberleri Birliği üyelerinin de bulunduğu 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel’e ilişkin 5’i tutuklu 11 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması başladı.

Davaya KKTC Başbakanı Ünal Üstel de müşteki sıfatıyla müdahil oldu. Kurduğu “Ahbap” derneğiyle deprem bölgesine de yardım kampanyaları düzenleyen sanatçı Haluk Levent de KKTC heyetine destek için Adıyaman’a gitti.

İlk duruşmada İsias Otel’inin sahibi Ahmet Bozkurt suçlamaları reddetti.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!