Deprem bölgesine giden BM Temsilcisi Antakya'da gördükleri karşısında neye uğradığını şaşırdı! Felaketi tek bir kelimeyle özetledi

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler Antakya'da dehşete düşüren görüntülerin oluşmasına yol açtı. Birleşmiş Milletler temsilcisi olarak Türkiye'ye gelen üst düzey yetkili David Beasley, Antakya'daki yıkımı tek bir kelimeyle özetledi. Gördüklerini anlatan Beasley, "Bu yıkımın boyutunu kavramak mümkün değil" sözlerine yer verdi.

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli deprem, ardında acı dolu hatıralar bıraktı. Dünyanın her yerinden Türkiye'ye yardımlar yağarken, başka ülkelerden gelen arama-kurtarma ekipleri ise 'hayatlarında böyle bir şey görmediklerini' söylemeye devam ediyor.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!