Deprem bölgesinde en zor görev! Cenazelerin kimliği böyle belirleniyor

Kahramanmaraş depreminde bir haftayı acıyla geride bırakırken deprem bölgesinde tüm çalışmalar devam ediyor. Deprem bölgesinde görevli 600 kişi ise en acı görevlerden birini yapıyor. Mezarlıklara adeta küçük bir laboratuvar kuran ekipler cenazelerin kimliklerin belirlenmesi için 4 yol izliyor. İşte detaylar...

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kriminal Daire Başkanlığı ekipleri, deprem bölgesinde ölenlerin kimliklendirilmesi için gece-gündüz sahada çalışıyor. Kriminal Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Afet Kriminal İnceleme’ye (AKİ) bağlı kriminal uzmanı 600 kişi ve 200 ekip, 81 ilden gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri mezarlıklarda kimliklendirme işlemlerini yapıyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!