Denizli'de yarın okullar tatil mi? Acıpayam'da okullar kaç gün tatil?

Denizli'de yarın okullar tatil mi? Denizli'nin Acıpayam ilçesinde arka arkaya deprem meydana geldi. Bugün Acıpayam ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Denizli Valisi Hasan Karahan okulların tatil edildiğini açıkladı. Peki Denizli'de okullar kaç gün tatil?

Denizli'de yarın okullar tatil mi? 27 Mart saat 14,27'de 4,3 büyüklüğünde Denizli'nin Acıpayam ilçesinde deprem meydana geldi. Sarsıntının ise yerin 7 kilometre altından geldiği belirlendi. Denizli Valisi okulların tatil edildiğini belirtti. Detaylar haberimizde...

DENİZLİ'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Denizli Valisi Hasan Karahan, okulların perşembe ve cuma günü tatil edildiğini belirtti.Acıpayam ilçesinde eğitim ve öğretime iki günlük ara verildi.


27 Mart'taa Denizli'de saat 14.27'de deprem oldu. Meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki deprem, günlerdir sallanan Denizli Acıpayam'da bir kez daha kısa süreli paniğe yol açtı. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıklaDI. Denizli'de 20 Mart'ta meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremin ardından, bir günde yüzlerce yer sarsıntısı kaydediliyor.

MSB'den acı haber: 1 askerimiz şehit oldu Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü FED faiz kararını açıkladı
Sonraki Haber