Denizli'de sel felaketi demiryolunu vurdu! Vatandaşların müdahalesiyle facianın eşiğinden dönüldü

Denizli’de şiddetli yağış sonrası oluşan selde tren yolu büyük zarar gördü. Sel nedeniyle tren rayları yamulurken, rayların altındaki toprak yapısı da boşaldı. Vatandaşların zamanında müdahalesiyle Denizli treni son anda durdurulurken, facianın eşiğinden dönüldü.

Denizli’de bugün öğle saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli sağanak yağışta sel oluştu. Sevindik Vadi Park boyunca etkili olan sel, Eskihisar ve Goncalı'da doruk noktasına oluştu. Selde ev ve işyerlerini su basarken, ortalık çamur deryasına döndü.

TREN RAYLARININ ALTI BOŞALDI, TREN SON ANDA DURDURULDU

Sel nedeniyle tren rayları da büyük zarar gördü. Goncalı-Korucuk arasında sel nedeniyle tren rayları yerinden çıkarak yamuldu. Rayların altındaki toprak ve taş yapısı da selle birlikte yerinden çıktı. Rayların altı boşaldı. Olay yerine giden İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Türkay Berberoğlu, çektiği video ile selin büyüklüğünü gözler önüne serdi. Öte yandan bölgede selin izlerini görüntülemek isteyen vatandaşlar Eskişehir-Denizli seferini yapan treni son anda durdurdu. Facianın eşeğinden dönülürken, trenin geriye döndüğü öğrenildi.

Belediye başkanı Ali Öztoklu YRP'den istifa etti Süper Loto sonuçları 25 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? ABD üniversitelerinde Gazze direnişi sürüyor
Sonraki Haber